Escoltar, treballar, avançar

Més per Berga. Escoltar, treballar, avançar.

M’adreço a vostè des de la humilitat i la responsabilitat que implica ser el candidat socialista a l’alcaldia de Berga. Us escric també amb la il·lusió d’encapçalar una gran llista, una llista de grans persones preparades i disposades a treballar incansablement per impulsar un projecte de progrés que contribueixi a fer avançar Berga.

Berga té un potencial enorme, porta d’entrada als Pirineus, entre Queralt i la vall del Llobregat, amb un gran teixit social i d’entitats que com a futur govern de la ciutat volem coordinar i potenciar perquè es transformi en un motor per als ciutadans i ciutadanes, per a la comarca i per a la Catalunya Central.

Actualment és una ciutat encara fresca, autèntica i genuïna, amb una capacitat d’esforç, treball i resistència, com un diamant que hem de polir perquè llueixi com es mereix.

I tot plegat ho farem a partir d’un programa realista i ambiciós, a l’alçada de la Capital del Berguedà; un programa dissenyat a partir del que ha sigut i serà la nostra tònica i marca d’identitat: transparència de la gestió amb una participació activa dels ciutadans i ciutadanes, comptant amb aquelles persones que ja estan involucrades en associacions i agrupacions, però també amb aquelles altres a qui no se les acostuma escoltar amb freqüència i que també formen part de la ciutat.

Treballarem amb rigorositat, sense caure en excessos, amb una despesa controlada. L’Ajuntament ha de ser el primer de fer el pas i intentar sumar sinèrgies amb tothom perquè els berguedans i berguedanes sou mereixedors d’una ciutat activa, sostenible, modernitzada…viva.

Ens mereixem fer tots els esforços possibles i és per això que avui ens comprometem, d’aquí a quatre anys si rebo el vostre vot de confiança el proper 26 de maig, a retornar-vos una ciutat emprenedora i plena de possibilitats per als projectes de vida.

Compto amb tu!

Abel García Marín Alcalde Socialista

X