Berga amplia les activitats a la piscina durant l’agost per fomentar els hàbits saludables a l’estiu

Segueix el creixement del programa d’activitats ‘Salut a l’estiu‘, impulsat per l’Ajuntament de Berga en col·laboració amb els gimnasos de la ciutat. Si l’any passat, l’Ajuntament va optar per organitzar algunes activitats durant l’agost com a gran novetat, aquest any consolida l’aposta i duplica l’oferta. Amb tot, el mes més animat seguirà sent el juliol, amb activitats de tota mena i per a totes les edats… I de franc!

Entre d’altres innovacions, aquest cop el centre pedagògic Aprendre a Aprendre incorpora en el programa una activitat per a infants: llegiran un conte i, després, faran manualitats que hi tinguin relació. Tot, en l’entorn de la piscina municipal, que un any més seguirà sent l’epicentre del programa. En aquest sentit, el regidor Ivan Sànchez ha explicat que aquest estiu les activitats es faran a la piscina, o no es faran: “Hem descartat la idea de traslladar-ho al pavelló o als gimnasos quan plogui, perquè considerem que és un embolic”.

Des del Tossalet, Albert Navarrete ha destacat que oferiran activitats de tota mena i per a totes les edats. De totes elles, ha posat èmfasi en una masterclass de zumba que tancarà l’estiu i que pretén ser una festa més que una lliçó magistral. El director del CEEC, Mario Erra, ha presentat les seves activitats i ha explicat que aquest cop el CEEC aposta per potenciar una disciplina com el body combat. Oferiran un curs d’iniciació.

Enganxar-se a l’esport

Els gimnasos de la ciutat han constatat que, a l’estiu, la gent descuida més l’esport. Gent que habitualment va al gimnàs, a l’estiu perd l’hàbit; i per això neix i es consolida un programa com el de ‘Salut a l’estiu’. “Volem que, en lloc de desenganxar-se, s’enganxin”, ha constatat Albert Navarrete. L’Ajuntament de Berga farà públiques les activitats i els horaris en les properes hores. Tan aviat com ho faci, podràs consultar-les al Sortim, l’agenda d’activitats de l’Aquí Berguedà.

La roda de premsa de presentació de les activitats també ha servit per presentar Isaac Santiago, que serà el nou regidor d’Esports quan l’Ajuntament aprovi el nou cartipàs.

X