Controlat un foc que ha cremat uns 4.000 metres quadrats de bosc a Borredà

Estabilitzat un incendi forestal que aquest dijous a la tarda ha cremat uns 4.100 metres quadrats de bosc a Borredà. Els bombers han rebut l’avís a les 16.08h de la tarda i hi han destinat 15 dotacions, 6 de les quals aèries. A les 17.22h ja es considerava que la intensitat del foc era baixa i a les 17.46h s’ha donat per perimetrat i estabilitzat.

Segons han informat els bombers, l’origen del foc podria ser un dels llamps que va caure a la zona durant la tempesta de dimecres a la tarda. El personal del Grup d’Actuació Forestal (GRAF) ho està investigant. Amb tot, el fet que ahir plogués i que la zona estigues remullada ha ajudat a controlat l’incendi amb certa celeritat.

El foc s’ha produït en una zona amb una important massa boscosa, dins el recinte del càmping Riera de Merlès, i, bàsicament, ha cremat pins.

X