Troben 500 grams de marihuana i 12 de cocaïna en un cotxe encastat al carrer Buxadé de Berga

La Policia Local de Berga ha detingut dos joves, veïns de la ciutat, per cometre un presumpte delicte contra la salut pública. Els fets van passar divendres, 28 de juny, quan tres agents del cos policial van anar al carrer Buxadé alertats per l’avís de diversos veïns que van informar d’una discussió que s’estava produint a la via pública al voltant de les 7 del matí.

En arribar al lloc dels fets, els agents van trobar un vehicle encastat a la paret i van haver de realitzar tasques de mediació entre les persones que participaven en la discussió. Posteriorment, els agents van localitzar una bossa a l’interior del vehicle que contenia diverses substàncies estupefaents. Van traslladar les dues persones a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, on es va analitzar i pesar amb materials tècnics le substàncies: eren 500 grams de marihuana i 12 grams de cocaïna.

Els delictes contra la salut pública tipificats en l’article 368 del Codi Penal preveuen penes de tres a nou anys de presó i una sanció econòmica en funció del valor de la droga que ha estat objecte del delicte.

IMG-20190628-WA0009

X