Denunciat un conductor de Guardiola de Berguedà que quadruplicava la taxa d’alcoholèmia

Els Mossos d’Esquadra han denunciat penalment un home de 46 anys i veí de Guardiola de Berguedà que quadruplicava la taxa d’alcoholèmia.

Els fets van passar el 8 de juliol al vespre, quan els Mossos van rebre l’avís que un conductor circulava sense una roda per la carretera C-16, a l’altura del túnel de Guardiola de Berguedà.

Els agents es van desplaçar fins al lloc i, seguint les restes que el vehicle havia anant deixant a la via, van localitzar el cotxe, uns 2 quilòmetres després, estacionat al carrer Nou de Guardiola de Berguedà. Un cop allà, els Mossos també van comprovar que el vehicle havia xocat amb una furgoneta que es trobava aparcada al costat.

 

El conductor va donar positiu en la prova d’alcoholèmia amb una taxa d’1,09 mg, quatre vegades superior a la màxima permesa. També se’l va denunciar administrativament per no haver fet el curs de reeducació després d’haver tingut el permís de conduir suspès judicialment.