Queixes veïnals al Tossalet de les Forques per abocaments d’escombraries al barri

Bosses d’escombraries, mobles, matalassos i fins i tot electrodomèstics són les deixalles que els veïns del Tossalet de les Forques de Berga es troben cada dia al barri.

Des de l’associació de veïns han expressat a través d’un comunicat el seu rebuig i malestar davant d’aquests abocaments. Fa uns dies van aparèixer bosses de brossa, estris i electrodomèstics vells a la part nord dels 40 Pilans, al costat del transformador d’Endesa, i a l’illa d’emergència de deixalles situada a la zona sud del barri, al costat del supermercat Lidl.

abocaments Tossalet de les forques 2 abocaments Tossalet de les forques 3

Els veïns han anunciat que a partir d’ara denunciaran als Mossos cada nou abocament: “No volem que el barri i Berga es converteixin en un gran abocador. Els veïns diem prou i a partir d’ara, actuarem legalment i jurídicament amb tota la contundència”

Per la seva banda, l’Ajuntament de Berga s’ha compromès a netejar les zones afectades i a intentar esbrinar qui hi ha darrere d’aquests fets.