Desmantellades dues plantacions de 550 plantes de marihuana a Berga

Nova operació policial contra el tràfic de drogues a Berga. Els Mossos d’Esquadra van localitzar un total de 550 plantes de marihuana i una complexa instal·lació amb focus, extractors, filtres i altres objectes destinats al cultiu indoor a dues cases de Berga, una al carrer Santa Bàrbara i l’altra al carrer Cardona.

marihuana_juliol_berga_2

La investigació policial estava oberta des de finals de gener. Els agents van comprovar que de l’interior de les cases sortia una forta olor de marihuana, i que hi havia una connexió fraudulenta que abastia l’electricitat de la casa. A més, constantment hi havia entrades i sortides de diferents persones.

A arrel d’aquesta operació, el passat 8 de juliol els Mossos d’Esquadra van detenir quatre homes i una dona com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. Els detinguts van passar ahir a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Berga, el qual va decretar llibertat amb càrrecs.