Els 917 nens amb un pa sota l’aixella que fa 30 anys van fer guanyar Avià en un concurs de TV3

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Els 917 nens amb un pa sota l’aixella que fa 30 anys van fer guanyar Avià en un concurs de TV3

Fa 30 anys centenars d’avianesos van fer mans i mànigues per defensar l’honor del poble davant un digne rival, Matadepera. El ‘Dit i fet’ del 14 de gener del 1989, a TV3, va enfrontar totes dues poblacions en diverses proves estrambòtiques relacionades amb el pa.

Avià va anar per darrere en el marcador durant gairebé tot el concurs, però al final va capgirar la truita gràcies als 917 nens de tota la comarca que van aparèixer davant les càmeres amb un pa sota l’aixella. De res van servir els 425 infants que van defensar l’honor matadeperenc. Al final, 59 punts per a Avià; i 51, per a Matadepera. En les últimes hores, aquell episodi del concurs s’ha fet viral entre els avianesos.

Si tens problemes per veure’l, fes clic AQUÍ[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuY2NtYS5jYXQlMkZ2aWRlbyUyRmVtYmVkJTJGNTcyMjAyNSUyRiUyMiUyMGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiUyMHNjcm9sbGluZyUzRCUyMm5vJTIyJTIwZnJhbWVib3JkZXIlM0QlMjIwJTIyJTIwd2lkdGglM0QlMjIxMDAwcHglMjIlMjBoZWlnaHQlM0QlMjI1MzBweCUyMiUzRSUzQyUyRmlmcmFtZSUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]