Gironella

Gironella protagonitza un dels moments més càlids de la marxa per la llibertat

Gironella protagonitza un dels moments més càlids de la marxa per la llibertat

Un dels moments més emocionants de la marxa que dimecres va travessar el Baix Berguedà va ser en l’arribada a Gironella. Per començar, els cantaires van rebre els caminants amb tota mena de cants. Després, nens de l’escola van ovacionar la marxa amb càntics de ‘Llibertat presos polítics’.

I un altre dels grans moments del matí va ser en arribar a Cal Bassacs. Hi havia avituallament a la benzinera i, al costat, un grup d’avis en cadira de rodes i mantes esperant la marxa. “Els avis seran sempre nostres”, va començar a cridar la manifestació.

Ja a la C-16, a l’alçada de la colònia Vidal, una noia va plantar una taula al mig de la carretera i va començar a omplir gots d’aigua amb una garrafa. Més que necessari, tenint en compte que feia més de 10km que havien sortit de Cal Bassacs i els quedaven més de 5km per arribar a Navàs, on van dinar.

columna de Berga Escola de Gironella marxa marxa per la llibertat

Estic amb tu

Comentaris