Una concentració sorpresa talla la C-16 a Berga durant tres hores, la nit de dimecres a dijous

La C-16 a Berga va quedar tallada dimecres al vespre per unes 200 persones que s’hi van manifestar contra la sentència als presos independentistes.  Segons han explicat testimonis, el tall va tenir punts àlgids on es va arribar a les 300 persones i es va allargar des de 2/4 de 10 de la nit fins a 2/4 d’1, aproximadament. La convocatòria va ser per sorpresa, a través de les xarxes socials de missatgeria instantània, però no venia de cap grup concret.

Inicialment el tall va ser a l’alçada de l’IES Guillem de Berguedà i els cossos de seguretat van desviar el trànsit per l’interior de Berga i per la carretera vella. En veure-ho, els manifestants van traslladar el tall uns metres més avall, en els dos sentits de la marxa. Al cap d’una estona es va tallar l’accés a la carretera vella.

Cap al final de la manifestació, es va encendre una petita foguera en sentit nord. Passades les 12, els manifestants van aixecar el tall a la carretera vella i, progressivament van aixecar els de l’autovia, tant en sentit sud com en sentit nord.

X