SKEPP et dona les 7 raons per convertir-te en un coworker

Barcelona “és guía i inspiració” com cantaven Montserrat Caballé amb Freddie Mercury, això ho saben els cercadors d’oficines i espais de coworking en lloguer. En aquest article podràs trobar la definició i els principals aspectes positius del coworking, segons el criteri de SKEPP.

El coworking es compartir un mateix espai de treball amb diferents treballadors, aquestes persones normalment no se dediquen a el mateix ofici que el teu o tenen diferents rang. El coworking és una pràctica que se està estenent a ciutats com Barcelona, Amsterdam, Paris entre altres grans ciutats.

Quins són els aspectes positius del coworking? Aquí n’hi podràs trobar 7 però és clar que hi ha moltes més.

1 Actualització constant

Els centres de coworking sempre ofereixen activitats extres per als seus inquilins com conferències, workshops, events, fins i tot espais destinats a que els empleats parlem i comparteixen idees entre ells.

2 Menys costos

Compartir espai ajuda a reduir les factures al final del mes, perquè només pagues per l’espai que realment fas ús. No has de llogar l’immoble completament o comprar-lo.

3 Connexió

Amb el lloguer tindràs l’oportunitat de treballar en ubicacions que normalment són exclusives a rendes altes. Perquè com tothom sap tindre un lloc de treball en el centre de Barcelona o en una altra ciutat també es veu reflexat en el pressupost.

4 Concentració

Els coworkings són ruscs de les professions de demà com desenvolupadors informàtics o programadors. A més, és la llar de moltes strat-ups. Aquest tipus d’espai busca que els seus habitants estableixin una networking entre ells, i també interactuïn en el social heart, lloc destinat a la interacció i socialització.

5 Creativitat

Els immobles amb coworking se estimen molt la creativitat, per això disposen d’àrees de descans i recreació. El disseny i la decoració dels espais de treballs també juguen un paper fonamental, de fet aquestes oficines són més atrevides, belles i modernes que els despatxos standard.

6 Flexibilitat

Pots mudar-te quan vulguis i fer contractes per dies o fins i tot per hores. La opció de treballar al jardí o a les àrees comuns, fins i tot sobre una bola de ioga són part del atractiu per els nomades digitals.

7 Més serveis

Els coworkings ofereixen un ambient més professional i equipat que saló de casa, tant per les visites com per evitar distraccions.  Però també contem a més servicis com sales de reunió, aparcament per a bicis, aules d’ innovació, saló per a events entre molts altres. alguns de aquestos extras entren a les tarifes però és molt habitual que el coworker pugui llogar-los per hores.

Si encara no t’atreveixes amb el coworking, pots mirar les nostres oficines en lloguer a Barcelona.

 

Autora: Marianne López Griñón – Hakkoer

X