La Quina Berguedana rifarà un viatge valorat en 1.500 euros i destinarà un bingo a Sense Por

S’acosta el Nadal i s’acosten les quines. Els clubs esportius de Berga faran la seva, la Quina Berguedana, per segon any consecutiu. Serà el 21 de desembre a partir de 2/4 d’11 de la nit, al pavelló vell de Berga. En la primera edició, la quina va superar les més de 700 persones previstes i enguany s’han tret a la venda un centenar d’entrades més per arribar a les 800. Com l’any passat, l’acte és organitzat pel Club Esportiu Berga, el Bàsquet Berga, l’Handbol Berga, els Mountain Runners i la secció de vòlei del Club Esquí Berguedà.

El sistema de joc serà el mateix que l’any passat. Hi haurà més de 500 regals que es repartiran en diferents línies, premis directes i 4 bingos. El moment més esperat, però, serà el darrer bingo, on se sortejarà un viatge valorat en 1.500 euros. A més, aquest any i com a novetat, es farà un cinquè bingo que serà solidari: els beneficis es destinaran al col·lectiu Sense Por.

Aquest dimecres, 27 de novembre, es posaran a la venda les 800 entrades. Els tiquets, que inclouen un seient amb un cartró per jugar, es poden comprar al bar de la piscina de Berga, a Assegurances Bilbao, a la Impremta Casals i al Món Molins. Cada entrada val 20 euros.

La gala serà presentada pel dinamitzador Josep Badia i la periodista Judit Jordana. El punxadiscs Toni Malé hi posarà la música i Dani Magyc s’encarregarà de l’apartat tècnic. L’acte compte amb Ballús S.A. com a principal patrocinador i s’adhereix un any més al Punt Lila, per a la prevenció d’actituds sexistes durant l’oci nocturn.