Avià comprarà una furgoneta pel centre de dia i millorarà la pista poliesportiva amb els diners del pressupost participatiu

Avià ja sap a què es destinaran els 70.000 euros dels pressupostos participatius d’enguany. 194 persones (un 10% del cens) han votat a través de WeDecide i de manera presencial entre les propostes que van passar el filtratge tècnic. D’aquestes, les dues opcions més votades han estat la compra d’una furgoneta de segona mà pel Centre de Dia i la millora de la pista poliesportiva de sota la piscina municipal. A tot plegat s’hi destinaran 63.000 euros.

Els 7.000 euros restants són la partida destinada als pressupostos infantils, escollits a través d’un sistema aplicat en el si de l’escola del poble. Els nens i nenes han escollit destinar-los a afegir una tirolina a l’àrea d’esbarjo del Tossal i a comprar miralls pels lavabos de l’escola. En total, van decidir votar entre les propostes 48 nens del poble, que conformen el 17% del cens infantil.

La furgoneta pel centre de dia té un cost d’uns 20.000 euros. Els 43.000 euros restants del pressupost participatiu es destinaran a la pista poliesportiva amb l’objectiu que, a la llarga, acaba convertint-se en un pavelló. Pel que fa als infantils, la tirolina val 5.500 euros, mentre que els miralls pels lavabos s’enfilen a 1.500 euros.

X