Els berguedans es poden estalviar entre 127 i 315 euros en els forfets de temporada per esquiar a La Molina

Renovats els descomptes perquè els berguedans puguin esquiar a la Molina. El Consell Comarcal i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) han renovat el conveni que permet comprar forfets de temporada a millors preus per a les persones residents a la comarca.

Els preus per als berguedans són, un any més, notablement més barats. Per a un usuari de fora de la comarca, esquiar a la Molina costa entre 407 i 509 euros. En canvi, per als esquiadors berguedans els forfets de temporada van des de 122 euros fins a 382.

Poden optar als preus bonificats els empadronats des de fa 3 o més anys d’antiguitat en qualsevol ajuntament de la comarca i els alumnes escolaritzats als centres de la comarca per al curs 2019-2020.

Els descomptes, un per un

  • Els majors de 26 anys del Berguedà poden adquirir l’abonament de temporada per 382 euros. Sense el descompte, als adults (nascuts fins al 1955) els  costaria 509 euros, mentre que als veterans (nascuts entre el 1954 i el 1950) haurien de pagar 407 euros.
  • El conveni del Consell Comarcal fixa encara més descomptes per als joves entre 18 i 25 anys. En les tarifes convencionals formen part dels adults i, per tant, haurien de pagar 509 euros pel forfet. En canvi, amb el descompte per ser resident al Berguedà, poden aconseguir l’abonament per 194 euros. El mateix passa amb els júnior, és a dir, els adolescents entre 12 i 17 anys.
  • Els nens i nenes d’entre 7 i 11 anys poden tenir el forfet per 122 euros si acrediten la residència al Berguedà. Sense el descompte, haurien de pagar 407 euros.
  • Els infants de menys de 7 anys i els veterans de més de 80 es poden acollir a les tarifes convencionals i tenir un forfet per 40 euros.

tarifes-la-molina-bergueda-2019-2020

Vull un forfet. Què he de fer?

Per optar als preus bonificats s’haurà de presentar al Consell Comarcal del Berguedà la següent documentació:

  • El formulari de sol·licitud (en paper o format digital) degudament complimentat (formulari individual – formulari familiar)
  • DNI del titular
  • Certificat d’empadronament històric o Certificat d’escolarització

Un cop validat i signat al Consell Comarcal, el formulari s’ha de portar a les oficines de La Molina i efectuar el pagament en el moment d’adquisició del forfet, en efectiu o targeta de crèdit.