2.000 penjolls fets al Taller Coloma protagonitzen la campanya de Nadal de Berga Comercial

Aquest Nadal el Taller Coloma serà present a les botigues i comerços de BergaLa unió de botiguers i comerciants de la ciutat ha comprat 2.000 penjolls fets al Taller i els ha repartit entre els 140 establiments adherits a l’entitat. Cada comerciant, podrà escollir què fa amb els penjolls: si els ven a un euro, els exposa a l’aparador o els regala als clients. Berga Comercial ha pagat un euro per cada penjoll, de manera que el Taller Coloma ha rebut 2.000 euros per invertir en projectes socials.

És una de les principals accions de Berga Comercial per a aquest Nadal. L’altra gran iniciativa és el joc de ‘L’element discordant’. Els berguedans hi podran participar durant tot el desembre. La idea és que tots els comerços adherits a l’associació col·loquin un element discordant als seus aparadors. Els clients l’hauran de trobar i apuntar-lo al full de joc que trobaran en qualsevol establiment. Els participants que completin el full entraran en un sorteig, que es farà el 5 de desembre al Vall.

Precisament el 5 de gener Berga Comercial celebrarà el final de la campanya de Nadal amb una jornada farcida d’activitats a la plaça Viladomat i el passeig de la Indústria. Hi haurà jocs tradicionals de gran format durant tot el matí, passejades en poni per tres euros i un espectacle teatral on el patge reial recollirà les cartes d’última hora.

X