Nova temporada, mateixa direcció als Castellers de Berga

Els Castellers de Berga estrenen temporada amb la direcció intacta. La colla va fer dissabte l’assemblea general que cada any enceta la temporada i on, aquesta vegada, no hi va haver renovació de junta. Ignasi Ballús seguirà sent el president i Eloi Cortés i Ramon Prat, els caps de colla. Tots tres van assumir el càrrec ara fa un any comprometent-se per dues temporades.

Ballús, Cortés i Prat van aprofitar l’assemblea general per fer les valoracions de la temporada passada davant la cinquantena de persones presents al Cine Catalunya. De cara a la propera temporada, la direcció segueix intacta, tot i que hi ha hagut canvis en alguns dels membres de la junta.

En clau purament castellera, els assajos comencen divendres 14 de febrer. N’hi haurà dos per setmana: els dimarts i els divendres. A les 7 de la tarda de cada dia d’assaig començarà la sessió de la canalla i a partir de 2/4 de 9 (20.30h) s’iniciaran els assajos generals. La primera actuació de la temporada és l’habitual: el 22 de març, a Gironella, per la Fira de Sant Josep.

aso-cdberga-2020

X