Xavier Sabata, el “fora de sèrie” d’Avià que va brillar a la gala dels Premis Gaudí

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Xavier Sabata, el “fora de sèrie” d’Avià que va brillar a la gala dels Premis Gaudí

El contratenor d’Avià Xavier Sabata va ser un dels protagonistes de la gala dels Premis Gaudí d’aquest cap de setmana. Sabata va protagonitzar el moment més solemne de la gala, interpretant l’adaptació que David Pintó va fer del “Ja vençut de la fe meva”, de Giovanni Maria Ruggieri.

La presentadora de la retransmissió va desfer-se en elogis cap al contratenor tant bon punt va trepitjar l’escenari:  “Xavier Sabata, un fora de sèrie, una de les nostres veus líriques amb més reconeixement internacional”. La posterior actuació de l’avianès li va donar la raó. Impressionant.[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuY2NtYS5jYXQlMkZ2aWRlbyUyRmVtYmVkJTJGNjAxMjQwNiUyRiUyMiUyMGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiUyMHNjcm9sbGluZyUzRCUyMm5vJTIyJTIwZnJhbWVib3JkZXIlM0QlMjIwJTIyJTIwd2lkdGglM0QlMjIxMDAwcHglMjIlMjBoZWlnaHQlM0QlMjI0NTBweCUyMiUzRSUzQyUyRmlmcmFtZSUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]