PLAY

Xavier Sabata, el “fora de sèrie” d’Avià que va brillar a la gala dels Premis Gaudí

Xavier Sabata, el “fora de sèrie” d’Avià que va brillar a la gala dels Premis Gaudí
Xavier Sabata, durant la seva actuació a la gala dels Gaudí. TV3

Xavier Sabata, el “fora de sèrie” d’Avià que va brillar a la gala dels Premis Gaudí

El contratenor d’Avià Xavier Sabata va ser un dels protagonistes de la gala dels Premis Gaudí d’aquest cap de setmana. Sabata va protagonitzar el moment més solemne de la gala, interpretant l’adaptació que David Pintó va fer del “Ja vençut de la fe meva”, de Giovanni Maria Ruggieri.

La presentadora de la retransmissió va desfer-se en elogis cap al contratenor tant bon punt va trepitjar l’escenari:  “Xavier Sabata, un fora de sèrie, una de les nostres veus líriques amb més reconeixement internacional”. La posterior actuació de l’avianès li va donar la raó. Impressionant.

Acadèmia del Cinema Català Contratenor Música Premis Gaudí TV3 Xavier Sabata

Comentaris