Oriol Baños, nou president de l’Associació d’Agroturisme del Berguedà

Renovació a la junta de l’Associació d’Agroturisme del Berguedà. El nou president és Oriol Baños, que s’encarrega de la casa rural ‘Rústic Vilella’ de Gisclareny i que fins ara era secretari de l’associació. Baños agafa el relleu en el càrrec del fins ara president Jordi Pellicer, que seguirà a la junta però ara com a vocal.

El nou secretari de l’associació és Jordi Soler, de ‘Masies Puigventós’ de Castellar del Riu. El tresorer és Abel Codina, d’El Puig de Fonollet de Puig-reig. A banda, l’alcaldessa de Sagàs, Sílvia Triola, deixa de ser vocal d’una junta que incorpora dues vocals: Laura Casanova, de ‘Masia Esgrigas’ de Santa Maria de Merlès, i Gemma Borràs, de ‘La Creu de Pinya’ de Berga. També formaran part del grup de vocals el fins ara president, Jordi Pellicer, de ‘Masia Vilanova’ de Santa Maria de Merlès, i Eduard Lladó, de ‘Casa Lladó’ de Casserres.

La nova junta enceta una nova etapa on vol “continuar treballant pel sector turístic a la comarca” però “amb energies renovades i la mateixa il·lusió i ganes de treballar”.

junta-2

X