Uns 70 estudiants de música de Berga, la Seu i Puigcerdà protagonitzen diumenge el concert simfònic del Conservatori

L’Orquestra del Conservatori de Música dels Pirineus protagonitzarà aquest cap de setmana el seu habitual concert simfònic. És el sisè projecte simfònic del Conservatori, que ha servit per ampliar l’intercanvi d’experiències entre l’alumnat del Berguedà, la Cerdanya i l’Alt Urgell. El concert és itinerant i aquest any serà al Teatre Casino Ceretà de Puigcerdà, diumenge, a les 6 de la tarda. Aquest cop es titula Mites i llegendes en simfonia.

El concert d’enguany ha permès treballar músiques dels segles XVIII i XIX, i el públic podrà apreciar la diversitat d’estils que es donen en aquest període de la història de la música. L’actuació estarà dirigida novament per Oleguer Aymamí i el repertori que es podrà escoltar està format per una obra del compositor Ludwig van Beethoven, en la commemoració del 250è aniversari del seu naixement. El repertori consisteix en l’Obertura Coriolà,  la Chanson de nuit  d’E. Elgar, la Suite n.2 de l’Arlésienne G.Bizet i la Sarabande (Suite en Re menor per teclat HWV 437) de G.F.Händel (arranjada per Oleguer Aymamí).

Novament s’oferirà a la ciutat l’oportunitat de presenciar un concert simfònic de gran qualitat mostrant el treball i l’esforç d’una setantena d’estudiants de música de les tres comarques que formen el Conservatori de Música dels Pirineus.

Les entrades del concert de pagament es poden adquirir a la web entrapolis.com i tot l’alumnat del Conservatori de Música dels Pirineus i de les tres escoles municipals de música tenen entrada gratuïta (cal demanar-la prèviament a les secretaries de cada seu).

X