Carnaval per la porta gran a Gironella: més de 500 persones i 21 carrosses i comparses implicades

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Carnaval per la porta gran a Gironella: més de 500 persones i 21 carrosses i comparses implicades

Gironella ha viscut aquest cap de setmana el seu carnestoltes. Com ja ve sent habitual, la vila ha organitzat la seva festa de les disfresses, una setmana després que els municipis de la vora per intentar atraure públic d’arreu. I un any més, ho ha aconseguit.

Més de 500 persones van participar en la rua de dissabte a la tarda, que va comptar amb 21 carrosses i comparses. La Gorda d’Olvan va ser la guanyadora en categoria de comparsa forana, mentre que Butterfly Sant Marc i ‘La llum serà sempre nostra’ van endur-se el premi a millor comparsa i disfressa de la rua.

L’Ajuntament de Gironella ha publicat un vídeo a les xarxes socials que resumeix la gresca i el gran ambient que es va viure en una de les millors rues de carnaval de la comarca.[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]