Denuncien la barana de fusta “totalment innecessària” que s’ha instal·lat a la Font de l’Adou

El Grup de Defensa de la Natura al Berguedà (GDNB) ha denunciat a través de les xarxes socials la instal·lació d’una barana de fusta a la vora del corriol de la Font de l’Adou. El grup ecologista considera la barana “totalment innecessària”, ja que “la zona està absolta de qualsevol perill”. També entenen que és “una nova mostra de l’afany de l’ésser huma a artificialitzar el paisatge natural”.

La Font de l’Adou està integrada dins el Parc Natural del Cadí Moixeró. Per això, els ecologistes consideren que “aquest ens s’hauria d’encarregar d’evitar aquest tipus d’infraestructures”. Per posar de relleu l’impacte visual de l’actuació, el GDNB ha fet públiques diverses fotos de la zona, amb la barana nova, i una de la Font de l’Adou abans que s’hi fes l’actuació.

ESLypD4XkAEygM3

ESLyoXqWsAEbb7Q

ESLytoBWsAQ4SlJ

ESLysIaWkAEfD4g

ESLyqerX0AIApeu

X