L’alcaldessa de Montclar, Raquel Sala, nova presidenta d’ERC al Berguedà

Esquerra Republicana al Berguedà (ERC Berguedà) ha renovat aquest dijous la seva executiva comarcal. La nova presidenta és l’alcaldessa de Montclar, Raquel Sala, que agafa el relleu d’Isaac Lozano en el càrrec.

L’equip de Sala està format per Josep Campos com a encarregat d’Organització, Ramon Camps a Finances, Mònica Duran a Imatge i Comunicació, Quim Espelt a Política Municipal, Marc Olònia a Secretaria d’Acció Política i Sectorial, Carme Casals a Secretaria de la Dona i Igualtat, Toni Pérez a Secretaria de Ciutadania i Carme Sellés a Secretaria de Patrimoni Cultural i Turístic.

Segons ha explicat el partit en un comunicat, es tracta d’una “llista continuista amb ambició de millorar la feina feta”. La nova presidenta, Raquel Sala, ha agraït la tasca del president sortint, Isaac Lozano, i ha recalcat que, durant el seu mandat, la nova executiva tindrà el repte de “mantenir el nivell de sempre amb l’ambició de fer més”.

X