La xifra d’ingressats per coronavirus a l’hospital de Berga baixa de 60 a 51 en dos dies

La xifra de pacients ingressats a l’hospital de Berga acumula dues jornades seguides en baixada. Aquest divendres el nombre d’ingressats va caure de 60 a 58 respecte els de dijous, i aquest dissabte la xifra ha caigut fins als 51, segons les dades proporcionades pel mateix centre.

Ara bé, el centre ha registrat una nova defunció en es darreres hores, la dotzena des que es van detectar els primers casos. A banda, s’han donat tres altes i s’ha detectat dos nous professionals que han donat positiu i que es troben en règim d’aïllament i seguiment domiciliari, és a dir, confinats a casa.

Malgrat que s’ha  registrat una baixada de 9 pacients ingressats en 24 hores, l’hospital ha comptabilitzat tres altes i una defunció. La resta de casos es deuen a trasllats i derivacions a d’altres centres. Amb tot, el fet que l’hospital acumuli dues jornades reduint la xifra de casos actius corrobora que cada vegada es detecten menys casos nous.