Més de 6.000 persones ja han jugat a l’escape room online que Insomnia Corporation ha llançat durant el confinament

Climent Vila i Sílvia Mosella són dues de les quatre ànimes d’Horrorland. Són la part berguedana del cervell d’un parc del terror que ressona per tot el món. I també són els directors d’Insomnia Corporation, una empresa berguedana que des de fa anys es dedica al món del terror i que ja s’ha convertit en una referent de l’àmbit a tot l’Estat.

I ara, en ple confinament, el Climent i la Sílvia han tingut una nova idea: un room escape online, gratuït i pensat únicament per què sigui “un entreteniment més per a la gent que s’ha d’estar a casa”. La idea va veure la llum dimecres passat, dia 1 d’abril, i en només 5 dies, el joc ja compta amb més de 6.000 participants, segons ha confirmat a l’Aquí Berguedà el mateix Climent Vila. Per jugar-hi, fes clic AQUÍ.

El joc té segells propis dels room escapes d’Insomnia Corporation, però no és de terror. “Té un relat fosc, que és el que ens agrada, però no és de terror: l’estan fent famílies a casa”, ha constatat el Climent. La partida pot durar entre 35 i 45 minuts per a les ments expertes en aquest tipus de jocs o al voltant d’una hora i quart per als més novells.

L’argument se centra en una melodia. La llegenda diu que, qui l’escolta, morirà en 24 hores, i l’objectiu del joc és resoldre tots els enigmes que es plantegen per trencar el malefici.

Els impulsors del joc, això sí, avisen que és important participar-hi des de l’ordinador i no a través del mòbil. I, segons han avançat a l’Aquí Berguedà, ja preparen una segona part del joc per llançar-la en les properes setmanes: “Molta gent ens ho demana i tot el que sigui divertir en aquesta situació, ens omple molt”.

X