L’Ajuntament de Berga obre un canal d’informació oficial sobre el coronavirus a través de WhatsApp

L’Ajuntament de Berga ha posat en marxa un canal de comunicació a través de WhatsApp per informar la ciutadania sobre les mesures adoptades en l’àmbit local, així com per transmetre informació d’interès relacionada amb la pandèmia causada per la COVID-19 (coronavirus). De moment, aquest servei només estarà actiu durant el període de confinament i restricció de l’activitat i mobilitat de les persones.

Accés al canal de comunicació municipal

Les persones interessades en rebre informació, oficial i directa, de l’Ajuntament de Berga hauran de guardar el número de telèfon 627 20 27 76 a l’agenda de contactes del seu dispositiu mòbil.

També serà necessari enviar un missatge de WhatsApp amb la paraula “ALTA” i, tot seguit, els usuaris i usuàries rebran un missatge per confirmar que han estat donats d’alta del servei per poder rebre informacions periòdiques amb les darreres actualitzacions sobre la COVID-19 en l’àmbit local.

Per deixar de rebre informació, caldrà enviar un missatge amb la paraula “BAIXA” i els usuaris i/o usuàries seran eliminats de la llista de difusió.

Servei Info coronavirus AjBerga

Comunicació unidireccional

La comunicació serà unidireccional. Els missatges rebuts no s’han de contestar, ja que només s’ofereix un servei d’informació. Aquest canal no és vàlid per contactar amb l’Ajuntament de Berga, ja que no és un servei per resoldre dubtes o fer consultes. Per tant, no s’atendran trucades telefòniques ni es respondran missatges.

L’Aquí Berguedà també té un canal de WhatsApp

Des de fa mesos l’Aquí Berguedà té obert un canal de WhatsApp, des d’on diàriament les persones adherides reben les notícies de la comarca. El servei, que és gratuït, ja compta amb més de 200 persones subscrites.

Per inscriure’s-hi cal seguir el mateix sistema que el canal que ha obert l’Ajuntament. En el cas del canal Aquí Berguedà, cal:

  1. Guardar el número ‘938 21 05 62’ a l’agenda de contactes
  2. Enviar ‘ALTA’ a través d’un missatge de WhatsApp al número guardat.

Des d’aquest moment, entraràs a formar part d’una llista de difusió i començaràs a rebre totes les notícies diàries del Berguedà. A més, durant el confinament, el servei incorpora l’última hora de l’actualització de casos al Berguedà.

Per donar-se de baixa, cal enviar ‘BAIXA’ en un missatge de WhatsApp al número que envia les notícies.

Recurs-Whatsapp-1x1

X