L’hospital de Berga informa de set defuncions més per coronavirus

Set defuncions en les últimes hores a l’hospital de Berga. El centre acaba d’informar que entre les últimes hores de dissabte, tot el diumenge i el matí de dilluns han mort set pacients més a causa del coronavirus.

És la pitjor jornada pel que fa a defuncions, des que es van detectar els primers casos a l’hospital. De fet, fins aquest cap de setmana el nombre de morts era 12, però amb les darreres set la xifra s’enfila fins a 19.

A banda, el centre té 52 pacients ingressats, un més que les darreres dades, proporcionades dissabte a la tarda. Ara bé, tenint en compte que hi ha hagut set defuncions, el nombre de nous casos detectats s’ha disparat una mica, després d’una sèrie de dies força estabilitzat.

Pel que fa als professionals, s’han detectat quatre contagis més. Els quatre sanitaris afectats són a casa, confinats, “en règim d’aïllament i seguiment domiciliari”. En total, la pandèmia ja ha afectat a 52 professionals de l’hospital.

L’hospital no ha informat de cap alta nova en les últimes hores.

X