Berga, PLAY

El cotxe del programa ‘Planta Baixa’ de TV3 recorre els carrers buits de Berga

El cotxe del programa ‘Planta Baixa’ de TV3 recorre els carrers buits de Berga

El cotxe del programa ‘Planta Baixa’ de TV3 recorre els carrers buits de Berga

Les restriccions imposades per l’estat d’alarma a causa de la crisi del Coronavirus que limiten molt els moviments, han deixat estampes insòlites als nostres pobles i ciutats on s’hi veuen carrers i places pràcticament buits.

El programa de TV3 ‘Planta Baixa’, recorre diàriament en cotxe alguns dels municipis catalans i aquest dijous ha estat el torn de Berga. En dos minuts de trajecte, es poden veure imatges de la carretera de Ribes, els carrers Balmes i Boixadé i les places Doctor Saló i Sant Pere del tot deserts.

El vídeo es visiona des d’un tuit que ha publicat el compte del programa.

Carrers buits coronavirus estat d'alarma planta baixa TV3

Comentaris