Cap positiu entre els 114 residents i els 80 treballadors de la residència Sant Josep de Puig-reig

Els 114 residents i la vuitantena de treballadors de la residència Sant Josep de Puig-reig han donat negatiu a les proves del Covid-19 que se’ls ha fet aquesta última setmana. La directora del centre, Gemma Pallicer, ha explicat a l’Aquí Berguedà que “els resultats confirmen que totes les mesures que hem aplicat aquestes setmanes han tingut l’efecte esperat”.

La residència ha extremat les mesures de seguretat, seguint els protocols que s’han anat desenvolupant a totes les residències del país. “Hem extremat les mesures de neteja, he fet neteges i desinfeccions en tot moment i hem mantingut la residència confinada, només permetent que hi accedissin els treballadors”, ha explicat Pallicer.

Fa uns dies el centre i l’Ajuntament van fer una crida urgent per incorporar personal. La directora ha afirmat que l’1 de maig començava el període de vacances per alguns dels treballadors i calia afrontar el procés amb tranquil·litat: “Les pràctiques que fèiem a l’estiu han quedat anul·lades i necessitàvem moltes persones per fer suplències. A més, també hi ha hagut baixes. Per Covid-19, cap, però sí per motius relacionats amb el virus, com ara personal que no té amb qui deixar els nens o persones amb problemes respiratoris o altres factors que els fan ser població de risc”.

X