Els gestors de les projeccions al Patronat reiteren “la voluntat de reobrir i mantenir el cinema al Berguedà quan sigui possible”

L’entitat 9,5 Grup Internacional Cinematogràfic admet que “passarà força temps fins que la situació permetre reprendre les projeccions al Teatre Patronat en condicions acceptables”, però reitera el compromís en fer-ho. L’associació ha fet un comunicat on reitera la seva voluntat de “mantenir el cinema a Berga i comarca”.

La reobertura, però, serà “quan sigui possible”. En aquest sentit, afegeixen que “reobrirem de nou la sala i activarem les projeccions encara que som conscients que, al principi, això costarà”. Les mesures de desconfinament, recorden, “són graduals i s’adopten amb molta mesura i prudència”.

Tanmateix, l’entitat reitera que “hi ha hagut molt d’esforç per arribar a tenir aquest equipament” i creu que “ha valgut la pena”. Per aquest motiu, la seva aposta és “la continuïtat i reobertura quan les circumstàncies ho permetin”.

Pel que fa a les quotes de soci, atès que no ha estat possible celebrar l’assemblea de socis prevista per finals del mes de març, els gestors han decidit no cobrar-les de moment. Quan el cinema torni a estar operatiu, se celebrarà l’assemblea i es proposarà el cobrament d’una quota proporcional als mesos que el cinema ha estat obert.