L’hospital de Berga té 43 pacients ingressats per Covid-19, la xifra més baixa de l’última setmana

L’hospital de Berga43 pacients ingressats a causa del Covid-19 en aquests moments. Són dos menys que ahir, que n’hi havia 45, i suposa la xifra més baixa d’ingressats de l’última setmana. En les últimes jornades la xifra s’ha mogut entre els 45 i els 47, la qual cosa fa que l’hospital segueixi tenint dues plantes destinades exclusivament a pacients amb el virus.

En les últimes hores no s’han produït noves defuncions. Ahir hi va haver la trenta-vuitena, després d’una setmana sense noves morts. Pel que fa a les altes, se n’han donat dues a pacients que estaven ingressats i una a un treballador.

Fins ara s’han contagiat 60 treballadors, però 48 d’ells ja han rebut l’alta i es poden reincorporar. A més, des del 21 d’abril, la xifra de contagis entre els treballadors no creix.

X