La residència de Bagà informa d’una nova mort a causa del Covid-19

Vint-i-setena mort entre els residents de la Salarich Calderer de Bagà des de l’inici de la pandèmia. En les últimes hores, ha mort una de les persones que havia estat traslladada a l’hospital Sant Andreu de Manresa. Havia donat positiu a les proves del Covid-19. Fins avui la residència encadenava set dies sense defuncions.

Segons les dades proporcionades pel centre, actualment hi ha tres residents hospitalitzats a Berga. Tots tres van donar negatiu a la prova. A la residència hi ha 22 residents que han donat positiu a les proves. D’aquests, però, n’hi ha sis que porten més de 10 dies sense presentar símptomes.

A banda, hi ha 6 residents aïllats més que presenten símptomes o bé que han estat en contacte estret amb els residents positius. Tots sis han donat negatiu a les proves.

En les últimes setmanes s’ha traslladat vuit persones a d’altres centres. En concret hi ha hagut quatre derivacions a la Santa Creu de Vic i quatre més, a l’hospital Sant Andreu de Manresa. D’aquestes quatre últimes, dues han mort a l’hospital manresà i figuren entre els 27 residents que han perdut la vida des del decret de l’estat d’alarma.

X