Les proves confirmen que la residència L’Onada de Casserres continua sense cap cas positiu entre els residents

La residència L’Onada, de Casserres, continua sense casos positius de Covid-19. Així ho han confirmat els resultats de les proves PCR que es van fer la setmana passada. A banda, l’alcalde del poble, Josep Colillas, ha confirmat a l’Aquí Berguedà que s’han detectat dos positius entre el personal del centre, però la residència ha informat que “de seguida s’han pres totes les mesures de seguretat oportunes”.

Als dos positius detectats a través de les proves, s’hi suma una tercera treballadora que està aïllada a casa des de fa dies, ja que va donar positiu a un dels tests fets fa dues setmanes. Per tant, en total, hi ha hagut tres contagis entre el personal. Tot i això, la direcció de la residència recalca que “tots els residents es troben bé i no presenten símptomes”.

La residència també explica en un comunicat que “l’increment de tasques motivades per l’alerta sanitària no permeten atendre les consultes dels familiars tal com ens agradaria”. Per contrarestar-ho, han desenvolupat un canal de comunicació a través del seu lloc web “amb la intenció d’anar enviant missatges informatius conforme vagin avançant els esdeveniments”.

X