Salut, Berga

L’hospital de Berga té cinc pacients positius de Covid-19 i onze més ingressats amb diagnòstic

L’hospital de Berga té cinc pacients positius de Covid-19 i onze més ingressats amb diagnòstic

L’Hospital Sant Bernabé de Berga16 pacients ingressats amb diagnòstic de Covid-19 però, d’aquests, només cinc continuen havent donat positiu en la darrera prova PCR que se’ls ha fet. Els altres onze pacients o bé ja han donat negatiu però encara no se’ls pot donar l’alta, o bé resten a l’espera de conèixer el resultat de la prova.

Hi ha un pacient més que ahir, que n’hi havia 15. També es dona el cas que hi ha un cas positiu més que ahir, que s’havia arribat a només quatre. En les últimes hores no hi ha hagut cap defunció nova ni s’han donat altes a pacients ingressats.

Tampoc hi ha hagut canvis pel que fa al personal: no s’han detectat nous casos i la immensa majoria dels treballadors contagiats al llarg de la pandèmia s’han pogut reincorporar. Alguns, però, encara no ho han fet, ja que la seva recuperació serà més llarga.

coronavirus COVID-19 Hospital Hospital de Berga Hospital Sant Bernabé

Estic amb tu

Comentaris