L’hospital de Berga té quatre positius de Covid-19 i un total de 17 ingressats amb diagnòstic

Hi ha quatre positius de Covid-19 a l’Hospital Sant Bernabé de Berga i un total de 17 persones ingressades amb diagnòstic del virus. A banda de les quatre persones que han donat positiu en la darrera prova que se’ls ha fet, entre els 17 ingressats també hi ha pacients que resten a l’espera de conèixer el resultat de la prova o ja s’han negativitzat però encara no se’ls pot donar l’alta.

En les últimes hores no hi ha hagut defuncions, de manera que la xifra segueix estabilitzada a 41 víctimes mortals des de l’inici de la pandèmia. Tampoc s’han donat altes en les últimes hores ni hi ha hagut variacions en l’afectació de la plantilla: cap dels treballadors ha donat positiu ni s’han donat altes noves. De fet, pràcticament tots els treballadors ja s’han pogut reincorporar, ja que des del 20 d’abril que no es detecten nous contagis.

X