China Market

Salut, Bagà

La residència de Bagà encadena 14 dies consecutius sense patir defuncions

La residència de Bagà encadena 14 dies consecutius sense patir defuncions

El virus és cada vegada més residual a la residència de Bagà. El centre encadena 14 dies sense defuncions, després d’un primer mes i mig de confinament on van morir-hi 29 persones.

De fet, ara mateix només hi ha tres residents amb resultat positiu a la segona prova, una quarta que va donar positiu a la primera i està pendent del resultat de la segona, i una cinquena persona amb símptomes que també resta pendent del resultat de la prova.

A banda, hi ha una resident hospitalitzada, amb positiu a la primera prova i pendent de fer-se la segona. També hi ha sis residents aïllats pel contacte que han tingut amb positius, malgrat que ells han donat negatiu a la segona prova.

A més hi ha tres residents derivats a d’altres centres per alleugerir la càrrega de residents al centre. Dos d’aquests residents són a l’Hospital Sant Andreu de Manresa, un amb positiu i l’altre amb negatiu. L’altre derivat és a la Santa Creu de Vic, amb resultat positiu a les proves. En tots tres casos cal fer les segones proves PCR.

Residència residència de Bagà Residència Salarich Calderer

Estic amb tu

Comentaris