L’hospital de Berga registra la xifra més baixa d’ingressats per Covid-19 des de la primera setmana del brot

L’hospital Sant Bernabé de Berga té, a dia d’avui, 14 ingressats amb diagnòstic de Covid-19. D’aquests, però, només quatre han donat positiu a la darrera prova que se’ls ha fet i de la qual ja tenen el resultat. Els altres són pacients que, o bé ja s’han negativitzat però encara no poden rebre l’alta, o bé resten a l’espera del resultat de la prova.

Els 14 ingressats actuals suposen la xifra més baixa des de la primera setmana del brot, a finals de març. Des de fa uns dies, l’hospital ha tancat una de les dues plantes que destinava al tractament de pacients Covid-19 i ha començat la desinfecció dels espais que, fins ara, han servit per tractar persones portadores del virus.

En les últimes hores, i per desè dia consecutiu, no s’han produït defuncions a causa del Covid-19. Sí que s’ha donat una alta a un dels pacients que, fins ahir, seguia ingressat a causa del virus. Pel que fa a personal, cap canvi: ni contagis ni altes.

X