Cap mort per Covid-19 a l’hospital de Berga en la darrera setmana

Cap defunció a causa del Covid-19 a l’hospital de Berga en la darrera setmana. El centre ha comunicat que des de divendres passat no hi ha hagut més defuncions a causa de la pandèmia i, de fet, s’ha pogut donar una alta a un pacient que estava ingressat amb diagnòstic.

En aquests moments, el centre té nou persones ingressades amb diagnòstic de Covid-19 però, d’aquestes, només dues continuen havent donat positiu en la darrera prova que se’ls ha fet. Durant els dies que el pacient està hospitalitzat, se li fan controls de PCR amb l’objectiu de detectar en quin moment es negativitza i, per tant, supera la malaltia.

Pel que fa als professionals, no hi ha hagut canvis. Des de mitjans d’abril que l’hospital no detecta nous casos de coronavirus entre el seu personal.

X