El CV de Gironella obre les inscripcions del 8è Campus d’Estiu de Bàsquet i Voleibol

Un any més hi haurà Campus d’Estiu a Gironella. Tot i les circumstàncies, el Club de Volei ha decidit tirar endavant la vuitena edició del seu Campus de Bàsquet i Voleibol. L’activitat està enfocada a la pràctica d’aquests dos esports, sempre amb la base del joc, però que es combina amb altres activitats i sortides com caminades, jocs d’aigua, gimcanes, sortides amb bicicleta, curses d’orientació, guerra d’aigua de colors, i moltes altres amb l’objectiu de fer passar un estiu diferent i divertit als nens i nenes.

“Els entrenaments que es realitzen no són només tècnics, també són lúdics, el nostre objectiu és que l’infant gaudeixi de l’esport de manera saludable”, explica Laura Racero, responsable del club. El Campus tindrà lloc del 22 de juny al 31 de juliol i es divideix en sis setmanes. Cada una d’elles es realitzarà si hi ha, com a mínim, 10 inscrits per setmana. L’horari és de nou del matí a una de la tarda.

Les inscripcions ja estan en funcionament i estaran obertes fins al 17 de juny. Aquest any s’ha de realitzar de forma telemàtica, i l’organització ha posat a disposició un formulari a través de la seva pàgina web. En la mateixa també es poden consultar els preus per setmana.

3813219b-d09e-47e6-8c20-135660354c30

El Campus d’enguany s’organitza amb totes les mesures de seguretat, “hem establert un protocol de funcionament perquè totes les famílies estiguin tranquil·les i els nens i nenes s’ho passin d’allò més bé”, explica Racero. Per tal de preservar la salut del grup, l’organització controlarà que cap dels participants pateixi una malaltia o simptomatologia compatible amb la COVID-19 o i s’assegurarà que tots les infants tinguin el calendari de vacunes actualitzat.

“Aquest any no podrem realitzar l’acampada final que sempre fem però ampliarem les sortides setmanals”, ha confirmat Racero i afegeix que “els entrenaments diaris i sortides amb activitats diverses es continuaran fent, i estem pendents del funcionament de la piscina municipal també per poder-la utilitzar”.

S’organitzaran de tal manera que els nens i nenes treballaran en grups de convivència amb un màxim de 10 persones, i cada grup tindrà un o dos monitors responsables. Algunes de les altres mesures que es duran a terme és el control de temperatura abans d’entrar el recinte i s’haurà de portar la mascareta per fer-ne ús sempre que no es pugui mantenir els dos metres de distància.

Aquesta és la vuitena edició del Campus d’Estiu de Gironella i cada any compte amb la participació aproximadament d’uns 160 nens i nenes d’arreu de la comarca.

IMG_1839

X