Se suspèn la interpretació d’un salt de Patum des del castell per evitar aglomeracions

La interpretació musical d’un salt de Patum, que s’havia de fer aquest dissabte des del castell de Berga, ha estat cancel•lada de manera definitiva. La junta de seguretat ho ha aconsellat per evitar aglomeracions com les que es van produir dimecres als carrers de Berga.
L’acte estava previst inicialment per dimecres al vespre, però la previsió de pluja va obligar a suspendre’l i ajornar-lo fins dissabte. Ara el motiu no és el temps, sinó la seguretat. La interpretació s’havia de sentir per tota la ciutat a través d’altaveus.
El que sí que es manté al programa és l’entrega dels rams de les gegantes a les dues residències de la ciutat, i el de l’àliga, al santuari de Queralt. Tot serà aquest diumenge al matí i clourà la Patum confinada.

X