Cars Berga

Gósol

Els Bombers rescaten un escalador ferit per un llamp al Pedraforca

Els Bombers rescaten un escalador ferit per un llamp al Pedraforca
Moment en què el ferit ha canviat d'helicòpter, al camp de futbol de Gósol, per ser traslladat a l'hospital. BOMBERS

Nou accident al Pedraforca. Un escalador ha resultat ferit per un llamp, en una paret del cim, al terme municipal de Gósol. Els Bombers han rebut l’avís a les 4 de la tarda d’aquest dijous i han activat dos helicòpters, un metge del SEM i tres dotacions terrestres.

El ferit ha estat evacuat amb un helicòpter dels Bombers que l’ha portat fins al camp de futbol de Gósol. Allà l’esperava un segon helicòpter, del SEM, que l’ha traslladat fins l’hospital. L’altre helicòpter dels Bombers ha evacuat els companys de l’escalador ferit, ja que a la zona hi havia tempesta i era perillós.

EbX2mR3WsAA4QRQ

EbX2dWlWkAUE8uT

Bombers Pedraforca rescat

Comentaris