Gironella fa oficial que prepara un Vermusic XXL a la plaça de l’Estació per Festa Major

Gironella farà Festa Major. Serà més curta de l’habitual, durarà tres dies, i s’adaptarà a les mesures sanitàries. L’Ajuntament la prepara pel 14, 15 i 16 d’agost, per Sant Roc, i amb un format atípic: un Vermusic XXL a la plaça de l’Estació, limitant-hi l’aforament a 400 persones.

La festa major concentrada tindrà espectacles infantils, vermuts, concerts per a joves i orquestres. Els caps de cartell ja confirmats són Suu -que posa veu a la cançó de l’estiu de TV3-, Xiula, l’Orquestra Venus i el grup de versions Hotel Cochambre. L’Ajuntament treballa en un programa que inclogui 5 actes cada dia. El recinte es buidarà després de cada actuació i es farà la neteja i la desinfecció de l’espai.

L’espai Vermusic disposarà d’escenari i s’hi ubicaran sis food trucks, dues de les quals s’han ofert a bars i restaurants del municipi. El públic es repartirà en taules de 2, 4, 8 o 10 persones. Les entrades valdran 2 o 3 euros en funció del concert, i s’hauran de comprar per taules.

El regidor de Festes, Lluís Vall, ha explicat en roda de premsa que els actes seran “un reflex de la Festa Major però en petit format, adaptats a la situació actual i garantint les mesures de seguretat i el distanciament social”. El pressupost s’ha vist reduït en 45.000 euros, que s’han destinat a les ajudes per a empreses i autònoms del municipi.