Berga arranja el paviment en trams del Polígon de la Valldan

L’Ajuntament de Berga ha arrancat aquest divendres obres de reforç del paviment asfàltic al Polígon Industrial de La Valldan. Les actuacions, que s’allargaràn fins al 12 d’agost, se centren en alguns dels trams del polígon que presenten un major desgast i implicarà treballs de reparació i millora en una superfície de 6.800 m2, que corresponen a més de 700 metres de vials. L’actuació tindrà un cost de 90.819,74€ (IVA inclòs) i la durà a terme l’empresa Pasquina, S.A.

El consistori preveu actuar en bona part al camí de Sant Bartomeu, el carrer principal de baixada del polígon, així com en alguns trams del camí de Can Ballús i el carrer Bernat Sala. Es tracta de vials que no estan inclosos en el Projecte de Modernització del Polígon Industrial de La Valldan. Les obres comportaran afectacions al trànsit, especialment al carrer de Sant Bartomeu, així com en algun tram del camí de Can Ballús i a la carretera de Solsona.

Una altra actuació prevista és la creació d’un pas de vianants amb elements reductors de la velocitat a la carretera de Solsona, amb l’objectiu de millorar la comunicació entre el polígon i el camí ral de Cardona, ja que es tracta d’un tram molt freqüentat per vianants.

 

X