Especial

Espais polivalents de lloguer a Gironella

El Centre Mandala Salut i Creixement de Gironella és un espai dissenyat amb totes les comoditats i amb tots els serveis. És el lloc que estàs buscant per dur a terme les teves activitats: classes, tallers, conferències, presentacions, celebracions,…

Què necessites?

Disposem de tres espais complementaris amb entrades independents per llogar i compartir, on podràs realitzar diferents activitats en un entorn agradable, silenciós, ple de llum i harmonia.

Els nostre espai és ideal per:

  • Professionals de la salut natural, alternativa o reglada que necessitin un espai on dur a terme la seva activitat.
  • Dietistes i restauradors, per tallers de cuina
  • Festes infantils (aniversaris) o celebracions familiars, àpats de colles d’amics,….
  • Classes de formació, tallers, xerrades, conferències, presentacions de llibres…

 

Coneix les nostres instal·lacions

La CONSULTA, ideal per teràpies individuals diverses o tractaments d’estètica

Gran sala d’espera amb accés independent, lavabo, tauleta amb cadires i terra ceràmic format parquet, amb calefacció i connexió a internet. Sala de 18 m2 equipada amb connexió a internet per xarxa o wifi, taula de despatx  amb cadires, armari encastat, moble lavabo,  llitera elèctrica, aire condicionat, calefacció, finestres exteriors i terra ceràmic format parquet.

mandala gironella consulta

La SALA GRAN, ideal per fer ioga, dansa o altres activitats grupals com cursos, tallers o  reunions

Espaiosa i plena de llum. De més de 50 m2 amb terra de parquet i finestres exteriors, equip de so i projector, connexió a internet per xarxa i wifi.  També disposa d’accés per a persones amb mobilitat reduïda, vestidors i lavabo. En funció de les necessitats, es pot equipar amb cadires, estores, coixins, mantes…

mandala gironella sala gran ioga

La SALETA, espai polivalent dividit en dos ambients

Per una banda, saleta acollidora amb parquet, calefacció i connexió a internet ideal per teràpies individuals o grups petits. L’espai contigu és una cuina obrador. Ideal per pràctiques de dietètica i nutrició, on es poden fer seminaris i cursos i també esdeveniments privats.

Si vols impressionar els amics amb les teves dots culinàries, MANDALA t’ofereix una cuina totalment equipada i un espai de menjador per 40 comensals. L’espai està rehabilitat amb els paràmetres de les normatives vigents i disposa de llicència municipal d’activitats de manteniment físic.

mandala gironella cuina

Si desitges més informació o vols concretar dia per a fer ús d’algun espai truca al 625 52 27 04 o envia un correu a malakies58@gmail.com

Article patrocinat

Estic amb tu

Comentaris