Els CAPs de Gironella i Puig-reig permeten programar les visites telemàticament

Els centres d’atenció primària de Gironella i Puig-reig disposen, des de fa uns dies, de pantalles tàctils que permeten la programació de visites amb els diferents professionals, la impressió del pla de medicació, la consulta de la llista de les visites programades, avisar de l’arribada al CAP o bé l’anul·lació de visites.

Els dispositius TESEO, que s’ubiquen just a l’entrada dels centres, són unes pantalles tàctils semblants als caixers automàtics que ajuden a descongestionar els taulells d’admissió i a fer més àgil el procés d’acollida i visita. També permeten la impressió de la relació de visites pendents i els justificants de visites, entre d’altres. A la Catalunya Central, i comptant Gironella i Puig-reig, només una trentena de centres d’atenció primària disposen d’aquest aparell.

X