El saló de perruqueria de Berga Carol Bruguera aposta per la innovació i les tendències actuals

D’aquí sis mesos, el saló de perruqueria Carol Bruguera farà quinze anys que va obrir portes a la ciutat de Berga. Sara Casas ha estat al capdavant des del principi i mai s’hagués imaginat haver d’aturar, per uns mesos, xampús, laques, assecadors, planxes, i tots els estris que utilitza constantment. S’hi van veure obligats durant el confinament, però ara ja tornen a estar en marxa.

“Durant aquests mesos vam trobar a faltar la clientela; molts d’ells venen cada setmana o periòdicament, i mentre els posem guapos, ens comparteixen les seves inquietuds i fem petar la xerrada amb ells”, comenta Casas. Quan van reobrir van haver d’aplicar totes les mesures de seguretat instal·lant metacrilats als rentacaps i separadors als tocadors, entre d’altres aspectes higiènics, com gel i mascaretes. 

“Ara atenem amb cita prèvia -fins ara no ho fèiem- però volem evitar d’aquesta manera tenir molta gent a dins”, comenta la propietaria. I afegeix que “si no tenim feina i entra alguna persona sense hora perquè s’ha despistat la atenem igual”. Carol Bruguera és una perruqueria segura que vetlla per la salut dels seus professionals i també dels seus clients. 

Innovació i tendència son dues paraules que defineixen molt bé el saló de perruqueria de Berga. Una de les novetats que tenen actualment és la col·lecció Trenesis – Bohemian, de trenes inspirades en l’esperit bohemi. Cinc looks possibles de trenes creades artesanalment, lligades per alguns punts concrets i decorades a base de petits detalls.

Per poder desenvolupar aquesta nova col·lecció han utilitzat dues tècniques antigues de teixits de punt clàssic, com el pla i l’Urdimbre, amb dues tècniques de macramé de nudo tubular.

2

Sara Santaeulària, una de les millors barberes d’Espanya

Una de les fixacions de Carol Bruguera és la importància en la formació contínua entre les professionals que hi treballen. Per això, vetlla per la participació constant d’elles en cursos i competicions arreu de l’Estat

Una de les treballadores del saló de Berga ha estat premiada diverses vegades. És la Sara Santaeulària. L’any passat va quedar primera d’Espanya en la categoría de Lady Barber de la Barber Battle, un prestigiós concurs de perruquers. La Sara va haver de realitzar, en només 45 minuts, un pentinat que portava per nom High Fade Pompadur.

Guanyar és com un reconeixement a l’esforç de molts anys perquè a la competició hi participa gent molt professional”, comenta Santaeulària. A part d’aquest premi, aquest febrer, a Alacant, va quedar tecera en la categoria freestyle.

La Sara és una apassionada de les feines més creatives des de ben petita i, amb els anys, es va començar a “fixar en els treballs de barbers de molt nivell”. Va ser aquí quan se li va despertar “molta curiositat”. Quan participa en una competició, no hi va sola: l’acompanya un model que es deixa fer el pentinat que ella escull, “un repte que no tothom està disposat a acceptar, però que animo a la gent a fer-ho”.

3

Carolbruguera – Berga

Passeig de la Indústria, 52, Berga

Horari: de dilluns a divendres, de 9.30h a 20.00h / dissabtes de 8h a 15h

Telèfon: 93 822 27 67

Web: www.carolbruguera.com

X