Comunicació

L’Associació de Premsa Periòdica en Català reconeix l’Erol com la millor revista del 2020

L’Associació de Premsa Periòdica en Català reconeix l’Erol com la millor revista del 2020

La berguedana L’Erol ha estat reconeguda com la millor revista del 2020 per l’Associació de Premsa Periòdica en Català (APPEC).  Tal com ha avançat el diari Regió7 i ha confirmat a l’Aquí Berguedà la directora de la publicació, Rosa Serra, l’associació va comunicar-los el veredicte del concurs aquest dijous per via telefònica. Els impulsors de la revista van presentar la candidatura amb la idea de reivindicar els seus gairebé 40 anys de trajectòria.

Rosa Serra ha explicat que no ho esperava: “En un any tan estrany com aquest, tot ha quedat fora de dates i pràcticament ni ens en recordàvem”. Serra ha destacat que L’Erol és una revista que compta amb la participació de molta gent de la comarca: “És un premi per a tots”. De la publicació, també n’ha destacat “la continuïtat i la fidelitat per part dels subscriptors (alguns hi són dels del primer dia).

Pel que fa als reptes del futur, la directora de L’Erol ha apuntat que preveuen impulsar més números dobles, com els que ja han llançat els darrers anys sobre 1714, Queralt o la Guerra Civil. Aquest últim, sobre la guerra, va ser insuficient per explicar tot el que pretenien i ja hi ha prevista una segona edició per aprofundir en el tema. A banda, Serra ha avançat que ja treballen en números dedicats a temes com l’esport a la comarca o els pobles abandonats. Això sí, el principal repte de futur està clar: “Continuar escrivint i que els lectors ens continuïn llegint”.

L'EROL

Estic amb tu

Comentaris