La llar d’infants l’Estel, de Puig-reig, és un dels 4 centres educatius de Catalunya tancats per coronavirus

La Llar d’Infants l’Estel de Puig-reig és un dels quatre centres educatius de Catalunya que ara mateix estan confinats al 100%. La setmana passada una de les educadores va donar positiu i el Departament de Salut va ordenar el confinament de tota la plantilla de professionals i també dels tres grups d’alumnes.

En total, segons dades del Departament, ara mateix hi ha 30 persones confinades: 23 són alumnes i 7 són educadors. A banda de l’educadora, un dels alumnes també ha donat positiu al llarg dels darrers dies

L’alcalde de Puig-reig, Josep Maria Altarriba, ha explicat a l’Aquí Berguedà que el CatSalut va ordenar el confinament perquè l’educadora contagiada era de reforç i això implicava que tenia contacte amb tots els grups. La previsió és que professionals i alumnes de la Llar d’Infants es puguin desconfinar el dia 14 -que és dissabte- i tornin a l’escola dilluns vinent, dia 16.

19 grups i 425 persones confinades en l’àmbit educatiu del Berguedà

Segons dades del Departament de Salut, ara mateix hi ha 16 grups confinats més, a banda dels tres de l’escola bressol de Puig-reig. Això fa que a les 30 persones afectades pel tancament total de la Llar d’Infants l’Estel, s’hi hagin de sumar 395 persones més arreu de la comarca. Tot plegat, després que s’hagin detectat 48 casos positius a tot l’entramat educatiu del Berguedà.

X