Detenen un veí de Berga després de trobar més de 81 plantes de marihuana a casa seva

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Berga van detenir aquest dimecres un home de 27 anys veí de Berga com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i d’un delicte de defraudació de fluid elèctric. Els agents van trobar 81 plantes de marihuana al seu domicili, a Berga, a més de 159 plançons i marihuana trinxada i més de 15 quilos en brut.

El detingut tenia cura de les plantes i vivia a l’habitatge. Els Mossos l’acusen d’un delicte contra la salut pública i de tràfic de drogues per aquest motiu. A banda, també se l’acusa d’un delicte de defraudació de fluid elèctric, ja que havia manipulat el subministrament elèctric de l’habitatge. Aquest dijous el detingut ha passat a disposició del jutge.

Les investigacions van començar a mitjans d’estiu per part de la unitat d’investigació de Berga quan es van assabentar de la possible existència d’una plantació de marihuana en una casa de Berga. Els agents van iniciar una investigació després de detectar diversos indicis que feien pensar que s’hi estava realitzant un cultiu interior de plantes de marihuana. Després de finalitzar les investigacions, els agents van entrar al domicili, aquest dimecres al matí, on hi van trobar la plantació.

X