ERC escull la delegada del Govern a la demarcació, Alba Camps, com a cap de llista per les catalanes al Berguedà

Alba Camps serà la dona forta d’ERC al Berguedà per a les eleccions catalanes del 14-F. Esquerra l’ha escollit aquesta setmana, en una reunió telemàtica on va participar més del 50% de la militància comarcal. Alba Camps, regidora de Puig-reig i actual delegada del Govern a la Catalunya central, va ser escollida per liderar la candidatura a la comarca amb el 59% dels vots. La reunió de la militància comarcal també va escollir el regidor d’Avià i conseller comarcal Josep Subirana com a número dos.

En el seu parlament, Alba Camps va recordar que, com a delegada del Govern, ha pogut “conèixer a fons la realitat de tota la demarcació” i assegura que “el Berguedà hi té molt a dir i a decidir”. La republicana defensa que calen “eines i recursos per executar projectes com polítiques d’habitatge al món rural, projectes econòmics estratègics (forestal, agroalimentari…) o infraestructures dignes i no radials”.

La presidenta del partit a la comarca, Raquel Sala, va encoratjar la militància a guanyar les eleccions, fent “una campanya de proximitat, exposant les principals línies d’actuació d’ERC i escoltant més que mai a la veu de ciutadania de la comarca”.

X