Unes 600 llars de Gironella, sense llum des de divendres les 3 de la tarda per una avaria d’Endesa a Cal Bassacs i Cal Ramons

Una avaria d’Endesasense llum tot Cal Ramons i tot Cal Bassacs, a Gironella, des d’aquest divendres a les tres de la tarda. En total afecta unes 600 llars i l’Ajuntament ha habilitat el Local del Blat i el Casal La Llar com a punts d’acollida per a les persones afectades. “De moment no els podem donar llits però sí un lloc calent”, ha explicat l’alcalde, David Font, a l’Aquí Berguedà.

El propi Font ha detallat que, segons l’empresa, l’avaria s’havia de solucionar en poques hores però, a mesura que s’acostava la nit i s’allargaven els terminis per resoldre-ho, l’Ajuntament ha optat per oferir una solució d’emergència als afectats. En aquests moments, el govern està resseguint les llars afectades per localitzar els veïns més vulnerables: persones que viuen soles, gent gran, famílies amb menors, etc.

Tot això en una nit on s’esperen temperatures molt baixes i hi ha risc de nevada. L’Ajuntament també ha contactat amb els Mossos d’Esquadra per informar-los que probablement hi hauria moviment de persones més enllà de les 10 del vespre (els afectats que s’adrecin al Local del Blat o al Casal La Llar).

El missatge que l’Ajuntament està difonent a les xarxes és aquest:

Informem que degut a les baixes temperatures i les més de 6 hores sense subministrament elèctric en alguns punts de Gironella habilitem el Local del Blat i el Casal La Llar com a punt d’acollida de persones afectades.

Prioritzem l’atenció per a famílies amb menors d’edat i persones grans.

Per a qualsevol dubte podeu contactar a través de Whatsapp al telèfon 692820897 (missatge o trucada de Whatsapp)

PASSA-HO!

X